Dennenweg 28 7004 BT Doetinchem     jhoogendijk@xs4all.nl

Tandtechniek nabij Zevenaar

Tandtechniek nabij Zevenaar

Ook inwoners van Zevenaar kunnen bij ons terecht voor prothetische tandtechniek. Of u nu nood hebt aan een kunstgebit, een noodprothese of implantaten: J. Hoogendijk staat u bij met raad en daad, vanaf de voorbereidingen tot aan de nazorg. Hieronder leest u alvast wat meer over onze basisbehandelingen. Zit u met vragen of zoekt u tandtechnische hulp nabij Zevenaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies, directe behandeling of een intakegesprek.

 

Kunstgebit

Bij het plaatsen van een kunstgebit komt heel wat kijken en het is best een ingrijpende gebeurtenis. Wij staan u daarom bij van begin tot einde. Tijdens een intakegesprek krijgen we zicht op uw tandheelkundige geschiedenis en maken we een proefafdruk. We bespreken uw klachten en wensen, stellen een behandelplan op en bepalen de kosten. Op basis van een precieze afdruk doen we vervolgens de verticale en horizontale beetbepalingen, waarna een proefprothese kan worden ontwikkeld. Ook voor de eigenlijke plaatsing van het gebit kunt u op ons rekenen, net als voor een stipte nacontrole.

 

Implantaten

In gevallen waarin een prothese geen optie is, kunnen wij u helpen met implantaten, zonder dat u verder zelf nog iets moet regelen van het behandelingstraject. Wij indiceren de implantaten zelf en maken alle afspraken met de implantoloog. Uw implantaat wordt hier vervolgens in 2 fasen aangebracht, waarbij u tussen fasen moet rekenen op een wachttijd van 6 tot 12 weken (voor het vastgroeien van de implantaten).

 

Immediaatprothese

Een immediaatprothese of noodprothese wordt meteen geplaatst na het verwijderen van een gebit. Wanneer u uw laatste tanden of kiezen moet laten trekken, is het enige andere alternatief 3 maanden tandeloos blijven. Omdat de nazorg van deze behandeling erg belangrijk is en correct moet worden opgevolgd, kunt u deze gegarandeerd in mijn eigen praktijk verkrijgen.

 

 

Algemene voorwaarden | Copyright by Tandprothetische praktijk J.Hoogendijk | Created by