Dennenweg 28 7004 BT Doetinchem     jhoogendijk@xs4all.nl

Uw implantoloog in omgeving Doetinchem

Implantaten voor Doetinchem

 

Heeft u problemen met uw gebit en bent u op zoek naar een expert die u kan behandelen? Dan nodigen we u graag uit bij tandprothetische praktijk J. Hoogendijk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel tandprothetische handelingen als tandtechnische werkzaamheden. We zijn specialisten in kunstgebitten op implantaten. Onze praktijk is gevestigd in Doetinchem, waar u altijd terecht kunt voor een intake gesprek. Hierbij bekijken we samen met u welk implantaat er in uw situatie het beste aangebracht kan worden. 

 

De implantoloog voor Doetinchem en omstreken 


Implantologie behelst alles wat met het aanbrengen van implantaten in uw gebit te maken heeft. We hebben het dan bijvoorbeeld over een klikgebit of een frame, maar ook over een kroon of een brug. Implantaten zijn eigenlijk kunstwortels, die vastgroeien in het kaakbot en daar als basis dienen voor het tandheelkundige element dat er opgezet wordt. Als implantoloog bekijken we wat voor ingreep er nodig is om u een stralende lach te geven waar u weer gewoon trots op kunt zijn! We wegen hierbij alle mogelijkheden af, om zo tot de beste oplossing te komen. 

 

Meer weten over onze diensten? 


Bij tandprothetische praktijk J. Hoogendijk kunt u ook terecht voor de standaard behandeling die u van een tandprotheticus verwacht. Aangezien wij beide expertises onder een dak aanbieden kunnen wij de lijntjes kort houden en u als klant de service bieden die u verwacht. Zodoende kunnen wij ook na het aanbrengen van een implantaat de nazorg bieden die u nodig heeft. Neem vandaag nog contact op met onze praktijk voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Algemene voorwaarden | Copyright by Tandprothetische praktijk J.Hoogendijk | Created by